so truly miss this, so sad it only happend once in the sixteen years. sucks.
i dont have it so good, it´s hurting so much. I hope... it not will last, only past.

punch this button, if you really want to eat.


16 kommentarer

no ideas, no ideas. dessverre .. trykk på bildet for og se enda flere bilder, og gjerne trykk liker♥ syns om bildene?18 kommentarerJeg er så glad for hver dag som går. Det plinger inn oppdrag om å ta bilder i studioet av mange flotte folk! Og ja, det beste av alt er at jeg stadig for nydelige kommentarer. That´s a daylight, man! Ha en nydelig lørdag, jeg og Synne skal se film og kose oss!

(viss du vil like siden min på facebook, trykk på bildet over)


4 kommentarerJeg koser meg og nå i dette halvåret skal jeg gjøre så mye. Wii, jeg kommer til og oppdatere her også! MEN NÅ ER JEG SÅ SPENT.


5 kommentarer

ååååååååh jeg har så masse ideer nå, så det gjelds bare og se om de kommer gjennom kameraet. En ting til.. jeg skal prøve i denne uka og se om jeg finner en ny og fin plass å ta bilder. Det blir spennende, må bare se om jeg rekker alt jeg skal ellers da... tjaa.... Kan du si 1 ord som du mener beskriver dette bildet? Jeg vil si at det er litt "spenning i bildet, og litt kult!


22 kommentarer


Hvordan føler du deg? Jeg har det topp, akkurat nå så har jeg sittet barnevakt, og nå så skal jeg straks hoppe i seng. Gleder meg mer til imorgen, da MÅ jeg få kommet meg ut å tatt litt bilder. Kanskje jeg skal gå til det fine vakre huset som jeg pleier og fotografere. I like..

Hvor pleier du og dra hen når du fotograferer?


8 kommentarerhallooo, jeg har hatt en travel men også ganske bra dag. måtte innom trening å levere pengene for halvåret og så gleder jeg meg til og begynne igjen på tirsdag! w00p woop. Går dere på noe trening? i så fall hva trener dere?

Hvilket bilde likte dere best?


15 kommentarerJeg hadde en fotoshoot med venninnen min Amalie her en dag. Å det regnet... men hindret det oss eller meg i og ta bilder? neh... syns det ble noen bra tross regnet som regnet ned på oss. Er jeg ikke flink. Syns jeg har utviklet meg en god del i det siste. W00op wo00p .. !

Vil du stille meg noen spørsmål? :)


8 kommentarer

trippel glede med dette bildet, det finnes tre gleder.jeg er en såkalt sko-elsker. og vet dere den buksa jeg har på meg på dette bildet, den er jeg også forelsket i!


14 kommentarer

Sikkert en del som har dette til overskrift idag. Men hva annet kan man forvente? det er trossalt den første dagen i den første måneden i et helt nytt år!!! so cool lizzm! akkurat nå så ville jeg bare si Godt Nytt År til dere! 

8 kommentarer
hits